Hopp til hovedinnholdet

Kaos i hodet. Klarer ikke fikse dette alene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er veldig fortvilet! jeg har i flere år ikke hatt d bra med meg selv,d har vert veldig av og på gode å dårlige. jeg har hatt en vanskelig barndom med mye bråk å en mamma som har trengt masse av min støtte, har hatt problemer med kroppen min, har flere ganger prøvd å å kaste opp med vilje men ikke fått det til, jeg har fått beskjed om at jeg har angst men vett egentlig ikke om d er sant for d va ikke helsepersonell som sa d , har av og te selvmordstanker å har tidligere drevet med selvskading, føler å en trang til d igjen. alle tror eg ska liksom ver den flinke som fikse dette å ikke møte noen motstand å e god i alt men eg er ikke det så eg klare liksom ikke leve opp til forventningene alle har t meg. eg klare ikke å fikse dette alene har prøvd det mange ganger nå men havne bare tilbake i den vonde sirkelen, hva skal jeg gjøre? har vert hos fastlegen min å fått henvisning til spesial helsetjenesten men de avviste henvisningen. sorry for at d ble rotete masse kaos i hodet mitt nå.

SVAR

Besvart 18.07.2017 12:43:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Stressa? Appen SMART kan hjelpe deg

Du kan oppleve stort stress hvis du utsettes for en krise eller katastrofe, eller du kan kjenne økt stress om du har mye arbeidspress og oppgaver du skulle ha gjort. På SMART-appen finner du tips, råd og øvelser for å takle stress.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle