Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg har sinneproblemer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg vet ikke hva son feiler meg. Jeg tror kanskje jeg har sinneproblemer eller no i den dur.. jeg har slite me det noen år nå og pleier ofte å begynne å slå vegger for å få ut aggresjonen min. Det ender opp med at veggen blir tildekket med blod og knokene mine hovner opp å jeg sliter med å bevege hendene mine i noen dager. Jeg har en intens lyst til å banke opp folk jeg ser å ser for meg inni hodet litt hvordan jeg kmuser dem. Jeg har ofte en ekstrem lyst til å knuse å ødelegge alt jeg ser. Disse tingene er ting som stadig pågår inni hodet mitt for jeg tenker på det nonstop. Og for en stund siden gikk aggresjonen min utover andre, ikke fysisk men ting jeg sa som fikk de til å tro at jeg var forbanna hele tiden. Og siden det maste på meg om d så gjorde de meg forbanna hele tiden, foreldrene mine har også truet meg med å sende mg til psykolog men det kommer overhodet ikk på tale om. Vet ikke hva som skjer men det gav seg ein stund å nå føler jeg agresjonen og alt helvettet kommer tba

SVAR

Besvart 19.07.2017 14:39:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle