Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg føler meg rar/tom i hodet mye av tiden. Jeg føler meg fjern og klarer ikke å fokusere hvis noen snakker/forteller om noe.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg føler meg rar/tom i hodet mye av tiden. Jeg føler meg fjern og klarer ikke å fokusere hvis noen snakker/forteller om noe. Mye av detaljene kommer ikke inn i hodet. Jeg har dårlig retningssans, at det er flaut. Når jeg snakker kommer det noen ganger feile ord/roter med setningene. Jeg er treg i hodet, og føler meg dum. Spør noen meg om et enkelt matematisk spørsmål, må jeg virkelig konsentrere meg. Når jeg skal si noe til venner f.eks., føler jeg bare at jeg ikke har noe viktig å si, ingen vil uansett komme til å høre på meg. Jeg føler meg egentlig litt usynlig, samtidlig som jeg ikke er det. Jeg føler meg litt sløv i blikket når jeg skal prate til noen. Jeg føler meg bare ikke viktig i verden. Jeg stresser i mange situasjoner, jeg stresser veldig lett. Når andre stresser/er nervøs, føler jeg det samme, bare at jeg får det mye værre. Jeg lurer på om det er noe galt med meg, for dette sliter veldig mye på meg. Føler noe mangler tvers igjennom tinningene når jeg blir slik.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer