Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg rar/tom i hodet mye av tiden. Jeg føler meg fjern og klarer ikke å fokusere hvis noen snakker/forteller om noe.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg føler meg rar/tom i hodet mye av tiden. Jeg føler meg fjern og klarer ikke å fokusere hvis noen snakker/forteller om noe. Mye av detaljene kommer ikke inn i hodet. Jeg har dårlig retningssans, at det er flaut. Når jeg snakker kommer det noen ganger feile ord/roter med setningene. Jeg er treg i hodet, og føler meg dum. Spør noen meg om et enkelt matematisk spørsmål, må jeg virkelig konsentrere meg. Når jeg skal si noe til venner f.eks., føler jeg bare at jeg ikke har noe viktig å si, ingen vil uansett komme til å høre på meg. Jeg føler meg egentlig litt usynlig, samtidlig som jeg ikke er det. Jeg føler meg litt sløv i blikket når jeg skal prate til noen. Jeg føler meg bare ikke viktig i verden. Jeg stresser i mange situasjoner, jeg stresser veldig lett. Når andre stresser/er nervøs, føler jeg det samme, bare at jeg får det mye værre. Jeg lurer på om det er noe galt med meg, for dette sliter veldig mye på meg. Føler noe mangler tvers igjennom tinningene når jeg blir slik.

SVAR

Besvart 18.08.2017 19:30:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle