Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg sliter med ensomhet og har sosial angst. Jeg liker å være for meg selv og spille. Jeg syntes det er veldig vanskelig å snakke med andre. Jeg bestemte meg for å kjøpe hasj bare for å prøve

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter med ensomhet og har sosial angst. Jeg liker å være for meg selv og spille. Jeg begynte å spille for et par år siden og har bare gått opp i vekt siden da. Når jeg begynte på ungdomsskolen, mistet jeg alle vennene mine fra barneskolen. Jeg er aldri ute med andre mennesker og har kun noen få "spillvenner", som jeg ikke møter på fritiden. Jeg syntes det er veldig vanskelig å snakke med andre. Jeg bestemte meg for å kjøpe hasj bare for å prøve. Jeg endte opp med å like det, ettersom at jeg fikk litt fred i hodet og sjel. Jeg har nå røyket nesten daglig i 2 måneder. I morgen begynner jeg på vgs, utrolig redd, men håper det er lettere nå som jeg skal gå yrkesfag og møte andre med samme interesser. Jeg har lyst til å komme i kontakt med andre mennesker, kanskje for en gang skyld bli invitert til en fest eller kanskje bare en film. Nå bruker jeg hasj som hjelpemiddel gjennom hverdagen, men ønsker å bytte det ut med en venn eller to. Kan ikke huske sist jeg var sammen med en venn

SVAR

Besvart 21.08.2017 14:29:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Cannabis – hva er hasj og marihuana?

Cannabis er det mest brukte illegale stoffet i Norge. Cannabis er samlebetegnelse på hasj, marihuana og cannabisolje. Les om hva som er forskjellen, og om stoffene THC og CBD som finnes i cannabis.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle