Hopp til hovedinnholdet

Er lei av alt, orker ikke mer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har bare lyst til å dø. Først av alt: tror jeg har anoreksi, klarer ikke å spise mat uten å føle meg grådig og får dårlig samvittighet. Føler meg tykk, selv om jeg er undervektig. Sliter med det sosiale, som påvirker en stor del av livet mitt. Vel, for det meste hjemme. Tipper det er mest fordi at jeg kommer med løgner, ingen av vennene mine vet noen ting om alt dette. Eller, når jeg tenker meg om så vet ingen andre om det. Har ingen fritidsaktiviteter å gå på. Av å til orker jeg ikke å gå på skolen, later som at jeg er syk. Derfor ligger jeg på rommet mitt hele dagen, og ser på telefon eller pc. Blir sliten, vondt i hodet og klarer ikke å gjøre noen ting. Har også sinneproblemer, jeg klarer meg ikke en eneste dag uten å bli sinna, stresset, frustrert eller lei meg. Foreldrene mine er også skilte, for over 4 år siden. Er bare lei av alt, orker ikke mer.

SVAR

Besvart 24.08.2017 10:40:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle