Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hvordan jeg skal få bedre tanker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Da jeg var 10 år mistet jeg faren min 1 mnd før jul av lungekreft, de var allerede skilt , men jeg pleide å treffe han av og til, og etter det har jeg vært veldig deprimert, jeg klarte ikke å føle noen ting, ikke at jeg var glad i folk osv, og jeg har på en måte fått følelsene mine litt tilbake nå, men jeg drømmer ofte om han og vi hadde en hytte der vi pleide å være, mest de på farsiden, men nå har farmoren min gitt den til en dame som skulle passe på den, og det er ca 2 år siden og jeg savner hytten sånn, alle minnene og masse leker og ting jeg hadde fått av pappa , men jeg vet ikke hvordan jeg skal få bedre tanker osv.

SVAR

Besvart 31.08.2017 17:25:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kan man komme gjennom sorgen?

Mange har drivkraft til å se framover, til å få et bra liv og til å gjøre det de hadde planlagt. Det kan jo ikke bare være trist. Andre igjen takler sorgen på andre måter.

 

Les mer
attach_file

Sorg ved sykdom og død

Her finner du eksempler på flere situasjoner der man kan oppleve sorg. Ungdom har kommentert hvordan de har opplevd å takle dette.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle