Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så lei av å sitte å vente på noe som aldri kommer til å bli bedre. selvskadingen forsetter og forsetter... jeg har blitt helt ødelagt.. jeg føler meg ikke trygg.hva mer er det jeg kan gjøre..?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er så lei av å sitte å vente på noe som aldri kommer til å bli bedre.. Jeg hadde en person jeg hadde tillit til.. som klarte å styre tankene mine til noe positivt. men hun er borte nå..det var en dame.. hun fikk meg til å håpe, håpe på at det ville skje en endring. jeg hatet det jeg hater at jeg ennå håper for det blir ikke bedre jeg klarer ikke å styre tankene mine. og selvskadingen forsetter og forsetter... jeg har blitt helt ødelagt.. jeg føler meg ikke trygg hjemme, på skolen ingen plass lengre.. det er helt umulig å konsentrere seg på skolen. og jeg snakker med både bup, helsøster, barnevernet, vært innlagt på psykiatisk mange ganger hva har jeg ikke prøvd, det hjelper ikke jeg får ikke sove, jeg har ingen mat lust og går på tabeletter som liksom skal hjelpe me på få opp matlusten og få meg til å sovne men det er ingenting som hjelper d gjør meg bare uvell.. hva mer er det jeg kan gjøre..?

SVAR

Besvart 10.09.2017 01:04:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
account_circle