Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Lurer på arvelighet ved bipolar lidelse.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Faren til kjæresten min er bipolar. Det slo ut i rundt 30-årsalderen hos han. Han er ufør pga. dette og ikke i jobb. I 2012 hadde han en manisk periode som dermed påvirket familien og kjæresten min. Han gikk da i 10. klasse. I 2.-3. klasse hadde kjæresten min en litt tung periode, der han var mye alene, spiste lite og gikk ned i vekt. Han sier selv at han ikke vil si at han var deprimert, men heller at han var preget av dystymi. Moren til kjæresten min sier at han er den av de tre søsknene som ligner mest på faren i personlighet. Jeg lurer på hvor stor sannsynligheten er for at kjæresten min kan arve bipolar lidelse? Er dette noe jeg trenger å være bekymret for? Jeg fikk nettopp vite dette, noe som gjorde meg litt redd og bekymret. Hilsen jente 20

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer