Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Sliter med angst og oppkast.

account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg sliter veldig mye med stress og nervøsitet. spesielt når jeg blir skikkelig engstelig kaster jeg opp. dette skjer veldig ofte. det kan være over at jeg skal ha en prøve, presentasjon og når jeg skal møte nye mennesker eller når jeg skal ut bland folk. noen ganger så er det tilfeller der jeg ikke er stresset og jeg skal kanskje ut, men så kaster jeg opp og får en dårlig følelse. jeg får lyst til å gråte og være inne resten av dagen. jeg har snakket med foreldrene mine men de tar det ikke så seriøst. jeg vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre lenger. er veldig lei av at dette hele tiden skjer og har lyst til å finne en løsning på problemet mitt.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer