Hopp til hovedinnholdet

Sliter med angst og oppkast.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg sliter veldig mye med stress og nervøsitet. spesielt når jeg blir skikkelig engstelig kaster jeg opp. dette skjer veldig ofte. det kan være over at jeg skal ha en prøve, presentasjon og når jeg skal møte nye mennesker eller når jeg skal ut bland folk. noen ganger så er det tilfeller der jeg ikke er stresset og jeg skal kanskje ut, men så kaster jeg opp og får en dårlig følelse. jeg får lyst til å gråte og være inne resten av dagen. jeg har snakket med foreldrene mine men de tar det ikke så seriøst. jeg vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre lenger. er veldig lei av at dette hele tiden skjer og har lyst til å finne en løsning på problemet mitt.

SVAR

Besvart 25.09.2017 09:23:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle