Hopp til hovedinnholdet

For to år siden sendte jeg nakenbilder på Snapchat til ukjente personer, nå angrer jeg helt syyykt! 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, nå går jeg i 9. Klasse, men når jeg gikk i 7. Klasse så sende jeg masse nakenbilder av meg selv til folk jeg ikke kjende på snap. I starten syns jeg dette var spennene og nytt. Fordi jeg dro på omegle og fant personer, også addet vi hverandre på snap og sende til hvernadre. Han jeg sende til fikk ikke hvite noe om meg eller se ansiktet mitt eller noe sånt. Etter at jeg hadde gjort dette et par gange, sluttet jeg. Fordi jeg skjønte hvor j****a dom jeg hadde vert. Ingen av personene jeg sende til lagret bildene eller chaten, men nå etter to år begynte jeg og tenke på dette igjen. Ingen av bildene er send ut på nette som jeg vet om, men jeg går rund hele tiden med en ekkel klomp i magen. Jeg angrer helt syyykt! Og føler på en helt syk skyldfølelse, jeg hvet ikke hva jeg burde gjøre?? Skal jeg si de til mamma og pappa? Og hvordan kommer di til og reagere ? Jeg vet ingen ting om di personene jeg sende bildene til fordi jeg kjende di ikke og di var ikke fra samme sted som meg. hjelp meg

SVAR

Besvart 27.09.2017 16:10:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle