Hopp til hovedinnholdet

Sliter med stress og angst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg har og hadde det stress i en periode hvor jeg tenket mye på jobb.typen.lappen.osv. Hadde og har en del press på meg. jeg drømete om et hus vi bodde i for 4 år side hvor ånder/noen forfulgte meg. det gjentok seg. jeg ble redd og tenkte på det mye.kan d skylde stres ?Jeg vil ikke at vi ska snakke om det huset eller at vi ska kjøre forbi huset. Jeg tenker i blandt ennå på de drømmene. Så begynte jeg å ikke få sove jeg fikk hjerte bank jeg klarte ingen ting.jeg snakket med fast legen. Han sa det kunne være angst og sendte meg til psykolog , gikk ikke til psykolog.Tankene mine har utvidet seg. Nå tenker jeg mer på liv og død . Hva er mening med live hva er mennesker. Det kommer plutselig. når jeg er alene. Jeg er mye bedre enn før. men det kommer og går. Irriterer meg.var ikke slik før. blir redd og usikker og føler meg anderledes og får hjerte bank dersom jeg tenker mye.får kaos i hodet.er det angst?? Er det farlig?? Vil ikke gå til psykolog . Kan det gå vekk??Har du tips?

SVAR

Besvart 04.10.2017 08:07:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
account_circle