Hopp til hovedinnholdet

Før var jeg veldig "populær", utadvent og var mye ute med venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som er ganske sjenert. Før var jeg veldig "populær", utadvendt og var mye ute med venner. Men nå går det egentlig bare nedover og nedover. Jeg er ganske sjeldent med venner, kanskje 1-2 ganger i uken (lite for meg!) og de andre begynner å uinkludere meg mer og mer. Jeg tror grunnen til at dette har skjedd er pga. En hendelse som skjedde i Spania for 2-3 år siden, da det var en ukjent mann som ville at jeg skulle bli med han og prøvde å få meg til å bli med han i den siste uka av de 2 ukene på ferie. Dette gjorde slik at jeg ble veldig sjenert og redd for å være med nye mennesker. Jeg føler på en måte at jeg ikke passer inn i gjengen, siden jeg er så sjenert og alle dem så utadvendte. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 03.10.2017 10:13:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
attach_file

Har du opplevd å ikke passe inn?

Det er vondt å føle at man ikke passer inn. Men det er vondere å gjemme vekk den du egentlig er, for at andre skal akseptere deg.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle