Hopp til hovedinnholdet

Jeg skvetter av alt mulig, er det noe galt med meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Alt startet for 1 år siden da jeg startet i 10 klasse, jeg kunne skvette av alt mulig, vis noen pekte i meg, noen satte seg ved siden av meg, noen gå forbi meg, alt mulig. Det kom til et punkt at jeg nesten slo læreren min pga refleksene mine da hun tok meg på skulderen, heldigvis gjorde jeg ikke det men det var nært. Jeg gikk sånn hele 10 klasse men så gikk det litt ned i sommeren, ikke helt bort jeg skvatt fortsatt av mesteparten men på en mindre gard. Men nå er det tilbake og ille. En lærer kom foran meg mens jeg så ned på papiret mitt jeg så henne sitte seg ned men jeg skvatt ikke før jeg så opp, og jeg hylte nesten og begynte og puste veldig fort, som som at jeg har sprunge. Er det noe galt med meg og hva skal jeg gjøre er redd det kan bli verre enn det allerede er?

SVAR

Besvart 07.10.2017 11:50:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle