Hopp til hovedinnholdet

He slete me deprisjon sida ej gikk i 6kl å no gjeng ej i 1kl VGs.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

ej he slete me deprisjon sida ej gikk i 6kl å no gjeng ej i 1kl VGs.. ej trena ganske mykje for å få tankane dempa litt, men ej he so dårleg sjølvtilitt at ej må straffe mejsjøl etterpå. ej he også slete m angst. ej hadde nokon å snakke m før, men en del skjedde so gjorde at ej mista tilitta til BUP, barnevernet å helsesøster. så ej sa til dei at ejhe blitt bedre so ifjord kutta ej av kontakta m dei, men etter vgs he alt blitt værre og ej orka ikkje røyse mej å ej grine heile natta å føle mej så verdilaus. kafaen skal ej gjere? helsing ei desperat jente som suge til å forklare.

SVAR

Besvart 08.10.2017 11:38:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle