Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir lei meg av alt. Føler at alle hater meg og føler at jeg ikke er verdt noe som helst. Føler at eneste utvei er selvmord, tenker på det hver dag. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg blir lei meg av alt. Jeg kan bare helt plutselig begynne å skrike, men prøver å holde meg når jeg er blant andre mennesker. Jeg får ingenting til verken på skolen eller ellers. Har ikke nokka godt bånd med familien min, og sliter veldig mye ellers. Når jeg er hjemme kan jeg bare bryte ut i tårer og vil bare dø. Føler at alle hater meg og føler at jeg ikke er verdt noe som helst. Kan ikke prate med noen siden jeg ikke har noen n

ær meg (utenom kjæreste), han vil meg ingenting vondt, men jeg får alt til å føles ut som at alle vil meg vondt. Hva kan jeg gjøre? Jeg gikk til helsesøster før, men klarte aldri å si ut alt som foregikk. Vil heller ikke prate med lege, med tanke på at jeg syns ting blir fort kleint. Føler at eneste utvei er selvmord, tenker på det hver dag. Er det noen vei for at jeg kan snakke med noen anonymt, helst ikke på tlf (hvor jeg vil bli for fort lei meg og bryte ut i tårer). Jeg sliter også veldig mye sosialt, har en ordentlig venn (kjæresten)- min eneste venn

SVAR

Besvart 11.10.2017 22:50:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle