Hopp til hovedinnholdet

Hei! Jeg er veldig redd for døden! Og gruer meg veldig til å miste nokon i familien min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!Jeg er veldig redd for døden! Og gruer meg veldig til å miste nokon i familien min.Er ein veldig mammadalt så snakker berre med ho om ting eg sliter med.Har og skoleproblemer som gjør at eg er innimellom borte fra skulen.Kan forestille meg drepe meg sjølv eller at nokon andre dør i familien min.Mamma veit om dissa tankene men eg liker ikkje å snakke med personer eg ikkje kjenner. Mamma seie ofte alt eg seie til pappa når eg ikkje er der/høre.Storesøstra mi veit ikkje for ho hadde blitt veldig lei seg.Liker godt å forestille meg at eg er ein skuespiller og er med i ein kjent serie og har ein jentekjæreste som er der for meg.Og at de innimellom er masse spenning,triste ting osv.(Det er fra ein serie som heite Arrow eg ser på) der er de tortur og litt dreping. Liker ikkje å snakke med andre eg ikkje kjenner! Foretrekke anonym skriving(som dåkke;).Gruer meg veldig til å bli voksen og(ser mørkt på de) mamma er 62 og pappa 59. Innimellom popper døden opp. Noen ganger enkelt å dytte bort.

SVAR

Besvart 13.10.2017 11:29:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle