Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å dagdrømme at man dør i fremtiden i en alder av 28, grunnet heroin overdose? Tenker på dette ofte, vil prøve hasj ihvertfall. Bare sånn, for å ha prøvd det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, fikk litt ut her for et par dager siden. Men nå kom jeg på mer som jeg lurer litt på.

Er det farlig å blande rohypnol med f.eks. champagne?
Og er det normalt å dagdrømme at man dør i fremtiden i en alder av 28, grunnet heroin overdose? Tenker på dette ofte, vil prøve hasj ihvertfall. Bare sånn, for å ha prøvd det.

Har ikke hatt noen særlig forbilder i livet mitt, med tanke at fattern er junkie, mora mi er nærmest psykotisk, broren min har drevet med hasj i 1-2 år og denne broren min har vært den nærmeste personen som har kommet inn på meg (nesten ihvertfall) og sliter med press fra store brødrene mine som mener "Norge for nordmenn!" og de prøver å få meg til å tenke det samme.. Begynner å gå jævlig lei det. Men han broren min som har drevet med hasj før er mer åpen for innvandrere, ikke fullt, mer enn de to andre.

Men uansett, de eneste jeg har sett opptil er "Hasj-broren" min og Kurt Cobain (Frontmann i Nirvana, døde av heroin overdose i 1994).

Pluss, orker nesten ikke livet heller mer. Har slitt med selvmordstanker før, men de kommer igjen nå som jeg føler at det snart blir slutt mellom dama og meg. Sittet ofte med kniven på pulsåren og sittet i vinduet åpent i blokkleiligheten til fattern.(Bor i 3. etasje) Når jeg sitter på i bil eller buss tenker jeg nesten at vi skal kræsje og jeg ser hva som skjer og alt føles så ekte der og da... Hva kan det bety?

Hilsen en litt rar ungdom med dårlig selvtillit og lite levelyst, men stor lyst til å prøve narkotika.
account_circle