Hopp til hovedinnholdet

Sliter med sosial angst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har slitt med sosial angst lenge nå. Og det går utover livet mitt, ikke bare sosialt men økonomisk og psykisk og alt på alle områder i livet. Jeg er bare komfortabel med nære venner og familie. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg klarer ikke holde på en fast jobb. Og det siste året har jeg søkt stillinger og fått mange intervjuer men jeg avlyser alltid i siste liten. Jeg jobber som vikar nå. Som egentlig er verre enn en fast jobb fordi at da vet jeg ikke på forhånd hvor jeg skal eller når jeg skal jobbe, det blir bare å ta det på sparken liksom. Det har komt til at jeg har lyst å skade meg selv fordi at jeg forstår ikke hva jeg er redd for, og jeg burde være takknemlig men jeg er ikke det... jeg må studere og jobbe uansett hva... men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg har aldri hatt lyst til å skade meg selv før nå, har slitt med depresjon også hele ungdomsårene. Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre ? Takk for svar.

SVAR

Besvart 27.10.2017 12:18:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle