Hopp til hovedinnholdet

Jeg har utrolig lite motivasjon og er så sliten

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har hatt utrolig lite motivasjon til å gjøre noe som helst i det siste. Rommet mitt er helt kaotisk, jeg orker ikke gjøre lekser, øver ikke på prøver eller noen ting. Jeg er egentlig en veldig pliktoppfyllende jente, karaktersnitt på 5, men nå orker jeg ingenting. Jeg er konstant sliten, feberfølelse, lite matlyst, hodepine og jeg er trøtt uansett hvor mye jeg sover og slapper av. Jeg har allerede mer fravær(gyldig) enn jeg hadde i hele niende. Jeg glemmer lekser og prøver. Jeg er utrolig sliten av å være sliten. Jeg sliter også med å sove. Jeg våkner alltid minst 3 ganger hver natt, uten grunn. Hva skjer med meg??? Og hvordan kan jeg stoppe det??

SVAR

Besvart 03.11.2017 17:30:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle