Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler hodet mitt er helt rotete

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler hodet mitt er helt rotete. Jeg har følelse av at jeg vil gjøre noe og litt senere vil jeg ikke, eksempel: dra på kino. Meninger/følelser svinger opp og ned. Jeg er også redd for å miste flere av mine nærmeste i familien, etter at jeg har mistet et familiemedlem. Ofte kommer tankene når jeg legger meg, og blir veldig lei meg for jeg vil ikke miste flere. Er også veldig redd for å dø selv. Bruker å bite kjeven sammen om natten, men i det siste er jeg redd for at jeg ikke skal få puste. Tenker også på at det føles ut som det ikke lenge til livet mitt tar slutt, eller bedre forklart at: jeg gleder meg veldig til 1 desember for da starter advent, men når den dagenn er over føler jeg ikke glede mer. Og føles ut som det blir slutt. Men det går over fort, til jeg finner noe nytt å glede meg over. Jeghar hatt en tøff periode med venner i det siste, ble så å si mobba.. føle egt at jeg trenger noen å prate med, men det blir flaut å si det til foreldre. Kanskje de tenker jeg er syk.

SVAR

Besvart 02.11.2017 10:38:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle