Hopp til hovedinnholdet

Har en opplevelse av å ikke høre hjemme noe sted.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Så i kanskje 2 år nå, så har jeg følt at jeg ikke hører hjemme noen steder. Og at jeg vil bare bort fra dette landet og folkene som er her. Jeg har en konstant følelse (som startet ordentlig for noen måneder siden) at jeg hører hjemme et annet sted. Og at jeg har hjemmelengsel til et sted jeg aldri har bodd. At jeg bare vil hjem, men vet ikke hvor det er. Jeg var i London en dag for noen uker siden, og da fikk jeg plutselig en følelse av å være hjemme. Mange av vennene mine er derfra (Internett venner) og det føltes ut som jeg hadde bodd der hele livet. At jeg endelig var hjemme. Og det er så rart fordi jeg hadde aldri vært der eller noe før da. Og det høres nok dumt ut, men sliter veldig med dette fordi jeg er ikke fornøyd med livet mitt pga dette. Og når jeg snakker med folk om det så virker det som de ikke forstår. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 15.11.2017 11:13:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle