Hopp til hovedinnholdet

Jeg hører lyder i hodet. Hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, nå i det siste hører jeg lyder i hode.. eller, jeg tror det er i hodet. Jeg tørr nemlig ikke være hjemme alene lenger. Hver gang jeg er hjemme alene hører jeg lyder som veldig sterk tramping i gulvet og en slags plingelyd og noen ganger kan det høres ut som noen pirker på et eller annet. Lydene jeg hører blir bare høyere og høyere des lengre jeg sitter å hører på lydene! Når disse lydene i «hodet» mitt kommer gråter jeg og får jeg helt panikk og må bare løpe ut døren og blir ute et eller annet sted til noen kommer hjem.. Jeg lurer virkelig på hva dette kan være og det begynner å skremme meg litt!

SVAR

Besvart 21.11.2017 17:19:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
account_circle