Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke å leve med dette lenger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal forklare dette på grunn av det er veldig vanskelig, men veldi ofte så får jeg en følelse av at jeg er i en drøm, og at ingenting føles virkelig, jeg får på en måte anfall der det føles ut som at det er noen andre som styrer kroppen min, jeg trodde først jeg bare fikk panikk anfall men det er mye verre det er ikke bare sånn at jeg blir tung i pusten osv men jeg blir veldi svimmel og det føles ut som jeg er på vei til å besvime men jeg besvimer aldri, jeg har hatt dette i cirka 3 år og disse anfallene varer ofte i over en time, dette har også gjort at jeg har blitt redd for å vær med venner og gå på skole, jeg har også prøvd å snakke med folk til og med helsesøster men absolutt ingen forstår meg og tror sikker jeg er gal, jeg klarer ikke å leve med dette lenger.

SVAR

Besvart 23.11.2017 10:11:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
account_circle