Hopp til hovedinnholdet

Jeg er alltid sulten og småspiser hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har skrivd til dere i ung.no før om det samme jeg tar opp nå. Jeg er 162 høy og nå veier jeg 53 kg og både dere og bmi kalkulator sier jeg er normalvektig. Men jeg er alltid sulten og jeg småspiser hele tiden. Dere sa at man kan spise når man er lei seg eller bare kjeder seg så jeg tenkte på det, og jeg greide å la vær å småspise. Men føler at når jeg er sulten og skal spise så blir jeg ikke mett eller så blir jeg mett også sulten etter en halvtime eller time og dette er veldig stressende og tenke på min rumlende mage når jeg skal noe. Og mamma sier jeg spiser normalt, men jeg ser jo at jeg fortsetter å gå opp i vekt. for noen uker siden var magen min flat og jeg pleide å ligge 51 kg Dette får meg til å føle meg feit. Pluss en annen ting som jeg blir lei meg av og frustrert er at magen min er flat når jeg stpr opp så kanskje jeg spiser en,to brødskiver til frokost og da får jeg en bul eller magen min går utover med en gang. Og når jeg kommer hjem føles det som magen er så stor

SVAR

Besvart 24.11.2017 21:11:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til deg som er sulten hele tiden

Det er viktig at ungdom spiser nok mat for å kunne vokse og utvikle seg. Vi har råd til deg som ofte føler deg sulten eller aldri er helt mett etter et måltid.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle