Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir betatt av en flere personer på samme tid.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jente på 15 her! Jeg har nå over noen år, vil kalle det for slitet med, at jeg kan bli ganske «besatt» av en eller flere personer. Det kan være personer som jeg omgåes i virkeligheten eller personer fra serier og filmer. Det blir sånn at jeg liker dem veldig godt også når jeg møter dem føler jeg at jeg endrer meg, prøver å være tøffere, kulere, morsommere, og er veldig opptatt av at de skal like meg godt! Men jeg blir også gående å tenke på disse personene, på kvelde så ligger jeg å ser for meg situasjoner som f.eks at det skjer noe dramatisk en gang, eller noe bra eller noe sånt. Og det er sånn at det forstyrrer meg egt litt til å sovne eller konsentrere meg i hverdagen. Og vis det er noen fra en serie eller noe, så blir de hverende i tanke gangen min og jeg tenker på de o.s.v, egentlig at jeg føler meg litt oppslukt av ett menneske... Dette er som regel jenter/damer som er eldre enn meg. Og jeg bare lurte på om noen kinne sagt meg hva dette kanskje kan være? Trenger et godt svar

SVAR

Besvart 07.12.2017 09:59:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Betatt av en kjendis?

Er du blant dem som tenker på en kjendis hele tiden, og føler deg forelsket? Du er ikke alene. Her kan du få inspirasjon til hvordan takle forelskelsen så den ikke overtar hele hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen i ung.no

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle