Hopp til hovedinnholdet

Pappa har et slags forhold til en annen dame. Mamma og pappa vet ikke at jeg vet. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det har vært dårlig stemning mellom mamma og pappa en god periode. De forteller at det bare er fordi de er slitne begge to. Men jeg fant at mamma har søkt på hvordan komme seg over utroskap fra ektefelle, men hun bortforklarte dette også. Senere har jeg gått inn på meldinger og fått bekreftet der at pappa har hatt et slags forhold til en annen dame. Pappa lovte meg at dette ikke var noe av grunnen til den dårlige stemningen. Mamma og pappa vet ikke at jeg vet det, så derfor er det slitsomt for meg å prøve å late som ingenting når jeg er rundt spesielt pappa. Jeg syns det er vondt å se mamma ha det tøft, hun har blitt veldig tynn og er veldig sliten. Jeg vet ikke hva jeg burde gjøre, men har en lillebror jeg ønsker ikke skal få vite om dette. Har du/dere noen råd?

SVAR

Besvart 10.12.2017 07:43:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mamma eller pappa er utro – hva gjør jeg?

Det kan være veldig vanskelig å vite hva du kan gjøre hvis du tror eller vet at en av foreldrene dine er utro. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle