Hopp til hovedinnholdet

Har fått kjæreste, takler ikke å ha sex. Vet ikke om jeg klarer å være med han.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg har fått meg en kjæreste og jeg vet ikke helt om jeg klarer å være sammen med han da jeg ikke takler å ha sex. jeg tenker egt bare på å drepe megselv mens vi holder, senere og dagen etter spyr jeg hele tiden og blir veldig deprimert og suicidal. jeg vet ikke hvordan jeg kan unngå det heller. jeg vil ikke si det til han heller siden jeg vil ikke ødelegge noe og det gjør jo ikke så mye for meg om jeg føler det sånn sålenge han er glad. jeg vil ikke og kan ikke slå opp for da er det veldig sansynelig han tar livet av seg selv da han allerede har prøvd mange ganger. jeg er veldig suicidal men får litt ekstra lyst å ta livet av meg i tilleg da jeg blir veldig utmattet av å passe på han hele tiden og att jeg ikke har lyst til å fortelle han om mine problemer. jeg elsker han og vil han bare godt. Det jeg egt lurer på er har dere noen gode tips til hva jeg burde gjøre?

SVAR

Besvart 08.12.2017 17:49:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Film om hva du kan gjøre ved depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til, kanskje spesielt for ungdom. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle