Hopp til hovedinnholdet

Æ like en som e trans. Ka æ skjøl e når æ tænke på d? E æ bifil?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Æ har en vænn som e trans (han e egentlig ei jente, men føle sæ som en gutt, har skifta til unisex-navn osv.). Personen e 1 år eldre enn mæ skjøl, og har hadd følelsa førr mæ i ei stund no. Æ trur også æ like den personen, men æ blir liksom så usikker på ka æ skjøl e når æ tænke på d. E æ bifil, og førælske mæ i personligheit (personen har hjulpe mæ mye, fantastisk mænneske)? Æ har aldri sedd før mæ å være i et forhold med eller delta på uansett form før sexuell omgang med hankjønn, og sælv om personen e ei jente, klassifisere han sæ som sakt som gutt. Vi møtes ikkje vældi ofte, og æ har en anna god jentevænn som sei ho like mæ, som e meir "normal", men æ e uinteresert. Mitt spørsmål: Ka e æ i den situasjon her? Takk.

SVAR

Besvart 10.12.2017 14:45:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

- Jeg er homofil og forelsket i en venn

Jeg har klart å forelske meg i min beste venn, som ikke er homofil. Hva gjør jeg nå? Skal jeg si noe eller vil det ødelegge vennskapet?

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle