Hopp til hovedinnholdet

Hallo, æ spis ikke frokost eller lunsj. Æ spis middag men de e fordi æ må.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hallo, æ spis ikke frokost eller lunsj. Æ spis middag men de e fordi æ må. Vennan mine og familien min e bekymra for mæ, æ veit itj Ka æ ska gjær. Æ klare bare ikke å spis lenger, hvis æ spis for my., så får æ panikk. æ har prøvd å spydd, men d går ikke. æ har gått ned 11 kg siden sommern. æ synes itj d e så my, men uansett. æ har begynt å få "pels" på kroppen for å hold mæ varm. Æ e kald på henda og beina heile dagen. Har æ en spiseforstyrrelse? eller bare overdriv æ? Takk for svar

SVAR

Besvart 18.12.2017 19:38:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Myter og fakta om spiseforstyrrelser

Det er mange myter om spiseforstyrrelser. Her får du informasjon om hva som er sant og usant.

 

Les mer
attach_file

Tidlige tegn på spiseforstyrrelse

Er du bekymret for at en venninne, en kjæreste, eller et familiemedlem har en spiseforstyrrelse? Eller lurer du på om du selv står i fare for å utvikle det? Noen tegn kan være typiske, selv om det er variasjoner.

 

Les mer
account_circle