Hopp til hovedinnholdet

Ka skal eg gjør?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg er en jente på 13 år. stemmene i hode mitt har blitt verre, når eg ser meg selv i speile ser eg ikkje noe. Eg ser en jente som eg ikkje kjenner en eg aldrig har sett før. Eg har begynt å puste tungt når eg tenker på alt eg har vert gjennom mobbingen, svik, ingen eg kan stole på, ingen som forstår, kulden inni meg. Av og til Kjellver eg. Eg har fortalt noen om at en person har skadet meg men d viste seg at d var i hode mitt og eg går på skole med denne personen å er redd for Ka han tror. Og i tilleg tror eg han liker meg. Ka skal eg gjør?

SVAR

Besvart 02.01.2018 17:24:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Å høre stemmer i hodet

Det er vanlig å ha mange rare tanker og bilder i hodet. Men for noen kan dette bli plagsomt og stressende, og det kan føre til at man strever med å skille fantasi og virkelighet.

 

Les mer
account_circle