Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har vært deprimert siden 2014 og har selvmordstanker. Det har vært  mange tunge påkjenninger i det siste,  jeg er helt utslitt. Jeg vil er å ha det gøy igjen, være med venninner  å feste uten å  få angst og dra hjem til kjæresten, som jeg egt ikke har så mye følelser for lenger. Eneste grunnen  er at uten han har jeg ingen. Er i en vennegjeng men ingen av de anser meg som deres «venn». Blir aldri invitert på ting etter skolen. Har prøvd å ta initiativ selv, men blir masete om jeg skal spørre hele tiden. Jeg gruer meg til å gå på skolen for jeg vet at da blir jeg utenfor igjen. Jeg går til psykolog men trenger råd til ha jeg kan gjøre. Har snart russetid og jeg vil ikke være helt alene. Har mange rundt meg, men er ingen som har interesse av å «velge» meg på en måte.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært deprimert siden 2014 og har mye selvmordstanker. Det har vært ekstremt mange tunge påkjenninger i det siste, og jeg er helt utslitt. Alt jeg vil er å ha det gøy igjen, være med venninner og like å feste uten å bare få angst og dra hjem til kjæresten min som jeg egt ikke har så mye følelser for lenger. Jeg elsker han, men tror eneste grunnen til at jeg holder på han er fordi uten han har jeg ingen. Jeg har en vennegjeng men det er ingen av de som anser meg som deres «venn» på en måte, blir aldri invitert på ting etter skolen, eller får meldinger osv har prøvd å Fikse det og ta initiativ selv, men blir veldig masete om jeg skal spørre hele tiden. Nå tørr jeg ikke mer, og jeg syntes det er utrolig flaut. Jeg gruer meg veldig til å gå på skolen for jeg vet at da blir jeg utenfor igjen. Jeg går til psykolog men trenger råd til ha jeg kan gjøre. Har snart russetid og jeg vil ikke være helt alene. Har mange rundt meg, men er ingen som har interesse av å «velge» meg på en måte.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer