Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært deprimert siden 2014 og har selvmordstanker. Det har vært  mange tunge påkjenninger i det siste,  jeg er helt utslitt. Jeg vil er å ha det gøy igjen, være med venninner  å feste uten å  få angst og dra hjem til kjæresten, som jeg egt ikke har så mye følelser for lenger. Eneste grunnen  er at uten han har jeg ingen. Er i en vennegjeng men ingen av de anser meg som deres «venn». Blir aldri invitert på ting etter skolen. Har prøvd å ta initiativ selv, men blir masete om jeg skal spørre hele tiden. Jeg gruer meg til å gå på skolen for jeg vet at da blir jeg utenfor igjen. Jeg går til psykolog men trenger råd til ha jeg kan gjøre. Har snart russetid og jeg vil ikke være helt alene. Har mange rundt meg, men er ingen som har interesse av å «velge» meg på en måte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært deprimert siden 2014 og har mye selvmordstanker. Det har vært ekstremt mange tunge påkjenninger i det siste, og jeg er helt utslitt. Alt jeg vil er å ha det gøy igjen, være med venninner og like å feste uten å bare få angst og dra hjem til kjæresten min som jeg egt ikke har så mye følelser for lenger. Jeg elsker han, men tror eneste grunnen til at jeg holder på han er fordi uten han har jeg ingen. Jeg har en vennegjeng men det er ingen av de som anser meg som deres «venn» på en måte, blir aldri invitert på ting etter skolen, eller får meldinger osv har prøvd å Fikse det og ta initiativ selv, men blir veldig masete om jeg skal spørre hele tiden. Nå tørr jeg ikke mer, og jeg syntes det er utrolig flaut. Jeg gruer meg veldig til å gå på skolen for jeg vet at da blir jeg utenfor igjen. Jeg går til psykolog men trenger råd til ha jeg kan gjøre. Har snart russetid og jeg vil ikke være helt alene. Har mange rundt meg, men er ingen som har interesse av å «velge» meg på en måte.

SVAR

Besvart 03.01.2018 20:02:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Redd for å bli alene i russetiden?

Har du ingen eller få venner på skolen din, og er redd for å bli alene eller føle deg utenfor i russetiden? Sjekk våre tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle