Hopp til hovedinnholdet

Ingen venner i klassen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg trives ikke sånn veldig godt i min nye klasse, har nettopp begynt på ungdomsskolen, og ingen jenter i klassen som snakker til meg. Og jeg har ikke et spessielt forhold med noen av de. Jeg gruer meg til å gå på skolen noen ganger, men vet ikke hvorfor. Dette har vært en drittdag! Pluss at det er rotete hjemme, veldig ofte. Og da får jeg ikke sove, og blir stresset. Et annet problem jeg har er at rommet mitt er rett ved siden sv toalettet, og hvis noen går på do når jeg skal sove, så blir jeg engstelig, og roper at de skal lukke døra og slukke lyset. Men det er slitsomt å rope det hver gang noen skal gå i gangen. Hvordan kan jeg få det bedre i hverdagen. Det var mye bedre i ferien, da hadde jeg ingen bekymringer. Men det verste er vel at moren min sliter. Hun har hudproblemer, vondt i beina, og kan ikke gå på jobb. Jeg syntes veldig synd på henne, og blir lei meg når hun har det sånn. Hvordan kan jeg gjøre henne gladere, og hjelpe henne med ting? Takk!

SVAR

Besvart 07.01.2018 14:41:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle