Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli kvitt den ekle følelsen av at han bare ville ha sex av meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Kjæresten slo nettop opp med meg. Vi hadde vært på en teaterforestilling og etterpå dro vi hjem til han. Alt virket bra og sånn som det vanligvis er. Vi hadde sex og kort tid etter det slo han opp med meg. Han startet med det er noe vi må snakke om. Nå etterpå føler jeg meg brukt og dum som ikke skjønte at han ville slå opp med meg. Jeg klarer ikke å få tankene bort fra at han lå med meg når han ikke lenger var interessert i meg og følte at det var helt greit. Han sa i etter tid at han tenkte at det var litt dumt, men at han ikke ville nekte meg sex. (Selvom det var han som tok inkjativet og var mest ivrig på å ha sex). Hvordan kan jeg bli kvitt den ekkle følelsen av at han bare ville ha sex av meg og derfor drøyet med å slå opp? Det føles som han har tatt noe fra meg. Hilsen en veldig såret og trist jente.

SVAR

Besvart 13.01.2018 06:31:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle