Hopp til hovedinnholdet

Føler seg deprimert. Føler press på sosiale medier.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Visste ikke hvor jeg skulle legge dette spørsmålet i til hvilken kategori.. men ja har nettvett. på grunn av depressive tanker osv.. og at jeg føler så mye press på sosiale medier nå tenker jeg face. Så sitter jeg å vurdere å slette kontoen. Men samtidig vil jeg ikke, for da har jeg ikke kontakt med venner langveisfra. og jeg vet heller ikke hvordan jeg skal forklare situasjonen, vil ikke si det på den måten som gjør at jeg får masse støtte osv.. jeg er bare veldig deprimert til tider, og mye alene. Dessuten føler jeg at ikke mange bryr seg uansett, selv om jeg vet de fleste gjør! dessuten er det jo den plassen der hvor jeg har kontakt m venner, og får oppdatering på hva som skjer, også innenfor politikken.. jeg føler bare mye press, at jeg vil slutte. men kommer tilbake.. nå som jeg heller ikke har tlf, siden den ble ødelagt så vil jeg ikke klare å ha kontakt med dem.. men så har jeg mange gode venner fra politikken, som jeg snakker med ellers. så ja det er vanskelig.. tips?

SVAR

Besvart 09.01.2018 09:45:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle