Hopp til hovedinnholdet

Jeg er konstant tung i hodet. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! De siste årene har jeg vært konstant tung i hodet. Føles ut som om det sitter en bomullsdott der hele tiden. Jeg sliter med å konsentrere meg, og kan lett falle ut av diskusjoner og samtaler. Jeg går i VG1, og sliter med å følge med i timene. På slutten av en dag kan jeg lese den samme settingen over 10 ganger uten å få det inn i hodet. Dette er problematisk når det kommer til karakterer. Jeg får ca 8 timer søvn hver natt, og føler meg greit våken om dagen. Jeg kan noen ganger føle på en svak depresjon, siden jeg føler at jeg er i min egen boble hele tiden. Det er konstant tanker som flyr rundt i hodet mitt, og jeg har lett for å dagdrømme. Sliter også litt med innsovning, grunnet tilfeldige tanker i hodet. Håper på at du kan finne ut av hvordan jeg kan gjøre hverdagen min lettere. Hilsen gutt 16.

SVAR

Besvart 14.01.2018 18:09:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Sliter du med å få sove godt, sovne når du legger deg eller med å komme deg opp om morgenen? Dette kan du gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle