Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er konstant tung i hodet. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! De siste årene har jeg vært konstant tung i hodet. Føles ut som om det sitter en bomullsdott der hele tiden. Jeg sliter med å konsentrere meg, og kan lett falle ut av diskusjoner og samtaler. Jeg går i VG1, og sliter med å følge med i timene. På slutten av en dag kan jeg lese den samme settingen over 10 ganger uten å få det inn i hodet. Dette er problematisk når det kommer til karakterer. Jeg får ca 8 timer søvn hver natt, og føler meg greit våken om dagen. Jeg kan noen ganger føle på en svak depresjon, siden jeg føler at jeg er i min egen boble hele tiden. Det er konstant tanker som flyr rundt i hodet mitt, og jeg har lett for å dagdrømme. Sliter også litt med innsovning, grunnet tilfeldige tanker i hodet. Håper på at du kan finne ut av hvordan jeg kan gjøre hverdagen min lettere. Hilsen gutt 16.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer