Hopp til hovedinnholdet

Sliter med sosial angst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hat sosial angst nesten hele livet mitt. Da jeg begynte på ungdomskolen, så fikk vi nye klasser og nye elever fra en annen skole. Når vi har presentasjoner, fag samtaler, gruppearbeid, gym osv. Jeg fikk dårlige karakterer i nesten alle fag på skolen, fordi jeg var redd med å dumme meg. De fleste ser rart på meg i timene, som gjør det vanskeligere å fokusere i timene. Jeg har også lite motivasjon på skolen pga, dette. Har heller nesten ingen venner heller å vær med. Foreldrene mine har får beskjed fra læreren om at jeg er alltid sist ut av garderoben i svømming og gym. Noen ganger prøver jeg å snakke med andre i klassen, men jeg tørr ikke fordi jeg føler at de blir å se rart eller stygt på meg. Jeg gidder ikke å snakke om dette til foreldrene, fastlegen eller helsesøster. For det blir for vanskelig å snakke om det.

SVAR

Besvart 15.01.2018 16:32:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
account_circle