Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å leve i sølibat, er det vanlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vil tro at ingen ungdom har spurt om ett lignende spørsmål før. Dette er kanskje ett sjokk for deg, men jeg lever i sølibat. Dette er ikke tull. Jeg elsker å ikke runke eller se på porno fordi jeg får en slags følelse av energi og motivasjon. Jeg har også begynt å snakke mer og mer med jenter. Så ja, livet går vel bedre. Det eneste problemet er at jeg ikke vet om jeg kommer til å ha lyst til å ha sex når jeg blir voksen, som Nikola Tesla. Jeg prøver ikke å etterligne han på noen som helst måte. Han valgte ikke å gjøre det fordi det ville distrahere han fra jobben hans. Jeg gjør det rett og slett for å få ett bedre liv. Jeg er redd for at hvis jeg får orgasme så vil all energien og produktiviteten min gå i dass. Jeg er redd for at jeg vil bli avhengig igjen hvis jeg har sex og at jeg bare vil ha det hele tiden. Jeg lurer på om det jeg gjør er vanlig? Mange sier at å runke er sunt, men jeg mener at det er sunnere å ikke gjøre det, bare en personlig mening

SVAR

Besvart 16.01.2018 14:18:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle