Hopp til hovedinnholdet

I en lang periode har jeg nå vært veldig lei meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) jeg er ei 17 år gammel jente som snart nå fyller 18. I en lang periode har jeg nå vært veldig lei meg. Jeg sliter med selvbilde mitt, skole og sosialt. Jeg har nå også begynt å få vondt i magen(kvalme, klump). Vet ikke om dette har en sammenheng men. Før var jeg er veldig sosial og positiv jente. Men i et par måneden har det ikke vært sån. Jeg har ikke noe glede lenger. Når jeg tenker på livet framover begynner jeg bare å grine. Når jeg ser på meg selv får jeg lyst til å spy. Når jeg våkner om morraen ser jeg ikke annen grunn til å våkne enn den fine kjæresten min som er den som gir meg et smil. Men når jeg ikke er med han så er jeg så trist og har det veldig vundt(er vedlig vannskelig å forklare ), dette er noe som begynner å plage med veldig . Jeg er heller ikke med venner for jeg vet ikke lengre hvordan jeg skal være rundt d, gruer meg mange dager før en bursdag for eksempel.Sliter med å konsentrere Meg på skolen og det går utover karakterer. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 17.01.2018 21:29:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle