Hopp til hovedinnholdet

Jeg er nesten sikker på at jeg har en eller annen form for angst, trenger en løsning.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har slitt på skolen siden ungomsskolen, og selv om jeg ikke har fått en konkret diagnose på det, er jeg nesten sikker på at jeg har en form for angst. Jeg ville ikke snakke med noen og hadde nesten ingen venner, jeg ville alltid være alene og pleide å gjemme meg i rom der jeg kunne være alene, og jeg fikk iblant panikkanfall. Jeg kom meg gjennom ungdomsskolen og går nå andre år i videregående, men jeg føler meg fortsatt helt grusomt. Det sosiale har gått mye bedre for meg, jeg har mange venner og kan prate med folk mye lettere nå, jeg tviler på at noen virkelig vet at jeg sliter med dette. Likevel får fortsatt angst av a stå opp for skolen, møte opp på skolen og bli på skolen. Jeg har mye fravær, mange varsler og blir livredd for å gå på skolen noen ganger. Jeg føler ikke at jeg stresser om fag egt, men det å faktisk møte opp til timen blir vanskeligere og vanskeligere for meg. Jeg klarer det ikke mer, og trenger en løsning for dette.

SVAR

Besvart 19.01.2018 12:46:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Reglene for fravær på videregående skole

Skoleåret 2020/2021 er det innført midlertidige endringer i fraværsregelen. I denne artikkelen kan du lære mer om hvordan fraværsgrensen fungerer, og hva de midlertidige reglene betyr for deg.

 

Les mer
account_circle