Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ensom og sitter hjemme å griner og orker ikke skole mer...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

På skolen føler jeg meg veldig ensom siden de vennene jeg hadde utenfor barne skolen har jeg så og si mistet, før var jeg veldig populær og alle ville være med meg. Nå er jeg helt alene og bare henger med Folk jeg egt ikke vil være med. Det er ikke sånn at jeg bare kan finne meg nye venner siden de jeg hadde var noe spesielt, de var noe som ikke kan erstattes. Jeg startet skole året med bare 3 og 4 og det gjorde til at jeg mistet selvtilliten min. Nå for tiden sitter jeg hjemme og griner og orker ikke skole mer. På treningene mine klarer jeg ikke og mestre mine mål pg skader. mor og far sier at jeg bare spiser for lite og at jeg bør trene hjemme, jeg er enig med dem men jeg har nokk med prøver og lekser til og fokusere på det. Jeg vil helst gå til doktor for og sjekke om det er noe galt med som sakt de sier det ikke vil hjelpe.

SVAR

Besvart 19.01.2018 19:09:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle