Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg lurer på hvor mye det koster å gå til psykolog og om foreldrene mine må vite om det?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har gått til helsesøster i noen uker nå, og sist jeg var der sa helsesøster at vi skulle vurdere å ta kontakt med en psykolog. Det jeg lurer på er hvor dyrt det vil være å gå til psykologen når helsesøster har tatt kontakt med han/henne. Er det samme pris som om jeg hadde bestilt en time selv? Jeg lurer også på om foreldrene mine vil få vite dette. Jeg er over atten år, og det jeg har pratet med helsesøster om er ikke så alvorlig at hun har måttet fortelle foreldrene mine.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer