Hopp til hovedinnholdet

Hei, sliter veldig med følelser og tanker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, sliter veldig med følelser og tanker. De er så overveldende at noen dager er veldig vanskelige. Jeg lurer på hvem jeg kan prate med, prisen hos psykolog er skyhøy.. finns det andre som kan sette diagnose/utrede? Ganske så sikker på at jeg blant annet sliter med borderline, og ønsker å finne ut akkurat hva jeg sitter her med og hvordan jeg skal ordne det. Sliter i et forhold som har vart i snart 4 år. Opp-og-nedturer flere ganger om dagen og han jeg bor med har nå blitt brutt ganske hardt ned og jeg får ikke styrt meg som jeg vil. Han ønsker å prøve men jeg er redd jeg er en fare for oss begge da han har blitt aggressiv nå, etter den vanskelige starten vi fikk. det er vanskelig for jeg har bedret meg litt, men han blir bare værre. Kanskje har han noe han sliter med han også... Har mye på hjertet og alt er i hulter å bulter så hvem kan jeg snakke med? Ønsker diagnose raskt og enkelt. Er virkelig redd for at det kan ha gått så langt at vi bare bør slå opp..

SVAR

Besvart 23.01.2018 21:09:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle