Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med selvskading, depresjon og selvmordstanker. Hjelp meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vi bare få hjelp... Jeg sliter med depresjon, selvskading og anfall (vet ikke hva slags). Jeg har slitet med deprsesjoner i 1,5 år, selvskadingen har bare vært ille de to siste månedene. Jeg har begynt å få anfall, hvor jeg ligger på gulvet, uten at noe har skjedd, og river meg selv i håret. Eneste jeg tenker på under disse anfallene er at jeg MÅ kutte, jeg MÅ dø...NÅ. Ingenting trenger å skje for at jeg skal få diss anfallene. Depresjonen blir bare verre og verre. Jeg har prøvd å ta selvmord en gang, mamma trodde på at det bare var tull. Jeg ser ikke poenget med å leve. Jeg klarer ikke å snakke med helsesøster, hun er en helt fremmed for meg, og jeg klarer ikke å snakke med fremmede. Jeg vil bare dø... Hjelp meg, jeg kan ikke snakke med mamma, hun forstår det ikke, hun blir bare sur. Jeg kan alltid snakke med familien til bv-en min, men det hjelper ikke i lengden... Eneste grunnen til at jeg ikke har prøvd selvmord igjen er fordi jeg er redd for å overleve... HJELP meg, plis!

SVAR

Besvart 29.01.2018 18:23:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle