Hopp til hovedinnholdet

Har prøvd å ta mitt eget liv

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jente på 15 år! Barneskulen min har ikkje vert noko bra... har ikkje hatt ein lærer som like meg, og blei fortaldt i 7. At eg faktisk har blitt mobba.. hata skule av alt på jord! Men blei heile tida fortaldt at eg snart ska begynne på ungdom skulen å få nye venne å nye lærara, så eg såg frem til det. Men kom på ungdom skulen, fekk meg ein bestevenn som eg no faktisk ikkje kan leva uten får hu betyr ALT! Me to fekk aldri gitt eit bra inntrykk av oss, for me kom me mykje sminke på skulen å va veldi close... no har eg ingen andre på skulen enn hu... me har kje hatt da lett, å tenke på døden veldig ofte.. det gjer at me ikkje bryr oss om livet.. me går ut på byen på natta, drikker å driter i alt! For to dager siden blei me tatt av politiet, da øydela livet vårt.. eg har no prøvd å tatt livet mitt, å da er ikkje første gang.. midt oppi alt dette politi dramaet så slo kjæristen min opp med meg å det gjorde alt mykje verre.. eg trenge hjelp men veit kje Ka eg ska gjer..

SVAR

Besvart 30.01.2018 19:13:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle