Hopp til hovedinnholdet

Livet mitt er ett rent helvete. Alt jeg har lyst til er å bare dø.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Livet mitt er ett rent helvete. Alt jeg har lyst til er å bare dø. Det er ingen som holder meg tilbake til å bli her. Men...alt jeg gjør og sier. Er så feil for alle andre, alt jeg vil er håpløst. Alle andre blir satt før meg, som om jeg ikke betyr noe. Det eneste som egt gjør at jeg ikke bare dreper meg selv. Er vell det at folk kommer til å tenke at jeg bare tenker på meg selv, og at jeg driter i hvordan familien min tar det. Men familien min respekterer meg ikke. Det eneste jeg vil er å føle meg elsket, at noen faktisk passer på meg og bryr seg. Jeg har vært ensom en veldig lang stund nå. Og jeg gir opp, jeg klarer ikke alt det lenger. Jeg klarer ikke å gå på skolen lenger en gang. Og jeg har nettopp måttet søkt til vgs uten karakterer. Ett sånt spesial tilbud greie. Men jeg klarer virkelig ikke å se for meg fremtiden lenger. Alt jeg ønsker å oppnå nå er å dø. Jeg føler ingen taper no på det. Det blir for kvelende, og for vanskelig . Jeg sover, føler med tom, ensom og uelsket.

SVAR

Besvart 31.01.2018 18:03:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle