Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med tung pust når jeg er redd, stresset eller urolig. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 17år og sliter ofte med tung pust når jeg er redd, stresset eller veldig urolig. Jeg føler jeg ikke klarer å trekke inn en dyp pust inn, føler på en måte det er noe som ligger i veien eller noe som gjør at jeg ikke klarer å trekke inn pust som vanlig. Dette er jeg veldig urolig over når det skjer. Prøver å ha tilgang til åpne luftveier hele tiden og frisk luft, men ingenting fyngerer. Pleier å gråte hver gang det skjer siden jeg er så redd for at jeg ikke får tilgang til den luften jeg trenger. Jeg blir som oftest redd og urolig på kveldene/ nettene. Sjeldent på dagtid. Jeg sliter også med angst og deprisjoner, men ikke alvorlig. Sosialangst og det med selvbilde. Klarer ikke å komme over sosialangsten, men etter jeg fikk type, holder selvbilde mitt til å bli mye bedre. men føler meg ikke pen/bra nokk uansett Hva er galt med meg? Jeg håper dere kan svare meg så godt og kontrekt som bare mulig.

SVAR

Besvart 12.02.2018 09:57:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle