Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg sliter med søvnparalyse. Hva kan jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

I det siste har jeg slitt mye med søvnparalyse. Jeg har følt mye at det blir bare verre og verre. Siste søvnparalyse var at jeg trodde at samboeren min kom hjem, la seg ned vedsiden av meg og holdt hendene mine, plutselig innså jeg at det ikke var han og kjente at det ble holdt hardt, jeg begynte å skrike og prøvde å klype, så innså jeg at sov, så prøvde å klype hardt så mann skikkelsen kunne klype meg tilbake så jeg våknet. til slutt våknet jeg. Så i det siste har jeg vært redd for å sovne og det begynner å slite meg ut. Kan jeg bli sykemeldt pga dette? eller hva slags behandling har jeg rett på? kan jeg bli kvitt dette?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer