Hopp til hovedinnholdet

Jeg selvskader og BUP mener jeg er for frisk til å gå der. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. jeg vil bare si at jeg sliter med selvskading og selvmordstanker. Jeg snakket med helsesøster og henne sendte meg til bup. Gikk på bup i 3 mnd, men nå mener de at jeg er for frisk til å være der.. dem mener det bare fordi jeg hadde 2 uker som var veldig bra. Nå driver jeg med selvskading igjen.. hva skal jeg gjøre? De mener jeg liksom er for frisk. Men jeg vet jeg trenger hjelp.. hilsen senvskadings jenta

SVAR

Besvart 15.02.2018 14:42:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle