Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer med meg, er så lei av foreldrene mine og livet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg blir alltid så irritert og lei meg over veldig små ting. Hvis jeg ikke får viljen min blir jeg kjempe irritert på foreldrene mine og begynner ofte å grine. Jeg vet ikke hva som skjer med meg. De blir kjempe sure over at jeg er så dramatisk, og da blir jo jeg bare enda mer lei meg. Får masse selvmordstanker og blir veldig deppa helt ut av ingensteder. Skjønner ikke hva som skjer med meg, jeg er bare veldig lei foreldrene mine og livet. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 21.02.2018 15:34:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
account_circle