Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd og klarer ikke sove på eget rom

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på snart 14 år. Jeg går nå i 8 klasse og føler jeg har et ganske stort problem. Siden jeg har hvert liten har jeg alltid hatt ekstreme mareritt nesten hver natt, det har jeg fortsatt. Jeg er også ganske overtroisk som gjør at jeg blir fort redd på kveldene. Så jeg sover altså ikke på mitt eget rom. I huset våres er det tre etasjer. I andre etasje sover lillebroren min og foreldrene mine, men mitt rom er nede i kjelleren, huset vårt er veldig Koslig, men tørr ikke sove der. Derfor sover jeg på en madrass på gulvet til broren min. Jeg sov på rommet mitt i 2 måneder når jeg var rundt 10 men så pusset vi opp som gjorde at jeg måtte sove oppe. Når jeg var rundt 10-11 år så jeg og noen av mine venner på åndenes makt og det gikk veldig inn på meg. Selvom det er mange år siden er det noe jeg tenker på hver natt. Jeg tenker også mye på det med liv og død, og jeg tåler egentlig ingenting av det før jeg blir redd. Dette er veldig slitsom for meg. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 22.02.2018 21:30:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
account_circle